Om os

Uafhængig tredjepart

Vi er en uafhængig tredjeparts leverandør af logistik tjenester med speciale i eftersalg, tekniske produkter og sikker IT-mæssig håndtering af slutkunderelation for vores kunder.

 

Fra flere lokationer i Danmark kan vi modtage, opbevare, samle og distribuere tekniske og værdifulde komponenter til virksomheder og slutbrugere i Danmark og i hele verden. Vi har en betydelig succes med at levere primært reservedele til teknikere og slutbrugere, et område som især nyder godt af vores døgnservice alle årets dage. Vi opnår et meget højt kvalitetsniveau i vores services gennem brugen af dygtige medarbejdere, integration mellem vores, kundernes og leverandørernes IT systemer, og gennem en gennemført høj sikkerhed.

Særlige Styrker

Teknologi og logistik møder kundeservice og fleksibilitet, med loyalitet og troværdighed.

 

Gennem sin fortid i transportsektoren har vi opbygget en styrke inden for hasteopgaver. Vi er hurtige til at levere og vi er integreret med førende kurrer- og ekspresselskaber. Vores dybe viden inden for tekniske løsninger, giver os samtidig muligheder for at håndtere tekniske produkter, forberede eller programmere dem, og tilbyde opsætning og installation som en del af leveringen. Vi kan også håndtere returneringen af tekniske varer, styre retur og garantiprocesser, vurdere og teste dem ved ankomst, håndtere reparation, kassering eller genbrug, overvåge reparations- og garantiprocesser, og meget, meget mere.

Vores kunder er høj grad en del af vores succes, og det er gennem et tæt og fleksibelt samarbejde at vi sammen opnår de flotte resultater, som både vores kunder og deres kunder bemærker. Vores medarbejderes viden, erfaring og entusiasme er med til at sikre en positiv kundeoplevelse.

Vi er stolte af vores kunder

... og vi håber at de er stolte af vores services

men på grund af fortroligheden mellem os, viser vi ikke referencer på dette sted.

Vi er også stolte af vores medarbejdere

Det er vores medarbejdere, som levere til og for vores kunder og som hver dag gør deres bedste

 

Vores medarbejdere er alle eksperter på deres felt, og vi sætter en ære i at bidrage løbende til at uddanne nye unge mennesker gennem elev- og lærerpladser. Ikke sjældent ender uddannelsen med fast job hos os eller vores nærmeste partnere.

 

Det er vigtigt for os at medarbejderne trives og giver en god kundeservice. Du vil derfor altid møde et højt fagligt niveau og et oprigtigt ønske om at yde en god service, når du møder vores medarbejdere.

Eksempler

 • Åben hele døgnet, 24x7

 

 • Blandt de mest fleksible

 

 • Fuldt integreret mod 3. part

 

 • Effektiv og transparent service

 

 • Tidskritisk service - max 4 timer

 

 • Stor volumen på hasteforsendelser

 

 • Tekniske komponenter og hardware

 

 • Førende inden for IT- og telebranchen

 

 • Klassificeret til højeste sikkerhedsniveau

 

 • København og Århus, gerne andre steder

 

 • Sikrer kundernes leverings- og garantiaftaler

 

"Vores kunder er høj grad en del af vores succes - sammen opnår vi de bedste resultater".

Ingen papir

 

Vores kunder kan online

se status på eget lager og

egne ordrer - realtime!