Online

Integrerede Online tjenester

Hos din foretrukne logistikpartner gør vi det nemt at kommunikere elektronisk. Kunderne kan sende ordrer elektronisk ind i vores centrale systemer og modtage informationer, når ordren er ekspederet. Der er også en web-adgang, hvor ordrer kan igangsættes og følges. Desuden er der adgang til mange informationer via rapporter, som kan hentes, og hvor man kan se real-time, hvad status er.

 

Vi har altid været stolte af vores moderne styringssystemer, som løbende opdateres af vores egen IT afdeling. Her sikrer vi at alt bliver modtaget, oplagret og ekspederet efter kundens ønsker, og vi kan løbende følge at vi fastholder en høj kvalitet. Vores løsninger kan kommunikere med vores kunders systemer, og kan i realtid ajourføre vores kunders data.t.

Simpel kundeadgang

Kunder kan udveksle data direkte med vores centrale systemer

 

Gennem veldefinerede og standardiserede grænseflader er kunderne i stand til at overføre ordrer direkte til vores system, og de vil herefter stå klar til øjeblikkelig ekspedition. På tilsvarende måde kan vi bekræfte elektronisk til vores kunder. Vi har flere kunder som ønsker at deres egne systemer er ajourførte inden for kort tid, f.eks. 10 minutter, efter at en ordre har skiftet status. Vores kunder kan se om deres ordre er klargjort, plukket, pakket eller afsendt.

Kundespecifikke og generelle rapporter

En udvidet rapport-portal giver direkte adgang til opdaterede oplysninger om hver kundes status

 

Gennem et meget bredt udvalg af færdigdefinerede rapporter, er hver kunde i stand til at følge sine egne flows, varer på lager, ekspeditioner og meget mere. Rapporterne giver et effektivt værktøj for kunderne, og sikrer fuld gennemsigtighed for alle bevægelser og indhold på lagrene. Vores kunder kan desuden få skræddersyet rapporter ud fra de tilgængelige data, og kan herefter i realtid hente rapporter som viser netop de data, som de skal bruge.

med bl.a.

 • WEB portaler for:
  • bestilling
  • rapporter
 • Online tjenester
  • Overførsel af bestillinger
  • Returnering af bekræftelser
 • Online track-n-trace

 

Vi er stolte af vores avancerede online løsninger.